Materialer i den rigtige kvalitet gør din hobby sjovere!

Man kan lave macramé med næsten alle former for garn, tråd eller reb.
Men til de fleste projekter er det bedst at bruge rigtigt macraméreb, som er lavet til formålet da det er lettere at arbejde med og giver et flot resultat.


Det er til gengæld svært at finde ordentligt macramégarn eller macraméreb til salg, og hvis man finder det, kan det være rasende dyrt eller i en dårlig kvalitet.
Det vil vi hos norne® lave om på. 

MATERIALER

Det meste af det reb og garn, der kan købes rundt omkring i hobbyforretninger eller garnforretninger, og som kan bruges til macramé er syntetisk. Altså lavet af plastmaterialer, som f.eks. polyester. Det kan sagtens bruges – og det kan være svært at se forskel, når man ikke har noget at sammenligne med. Men det helt rigtige at bruge til klassisk macramé er 100 % ægte bomuldsgarn. Det giver et andet udtryk og en anden fornemmelse. Det er et naturmateriale og det er mere lækkert at arbejde med. 

Derfor sælger vi hos norne® primært macramégarn i 100% bomuld. 

REBSTYPER

Tre almindelige typer macraméreb eller macramégarn er 1-slået, 3-slået og flettet bomuldsreb. 

Alle typer kan laves i mange forskellige tykkelser. Hvis du ikke aner, hvor du skal starte, kan vi til de fleste macramé projekter anbefale at man bruger 3 slået macraméreb i 4 eller 6 mm. Det er også det, der som regel indgår i vores DIY-sæt.

Des tyndere reb, man bruger, des flere knuder skal der bindes, før man opnår en vis størrelse. Det kan blive rigtigt flot med et stort projekt med meget tyndt reb. Men det tager også meget lang tid at lave.

Tilsvarende kan man hurtigt overstå et projekt ved at bruge noget meget tykt reb.

Mange af de færdige macramé dekoraktioner og plantehængere, der er produceret i kina og som sælges billigt rundt omkring er lavet af ret tykt reb. Derfor er der ikke mange knuder på dem og derfor kan de laves ret billigt.

Det gælder som regel om at finde den rigtige tykkelse, der svarer til det projekt man vil lave og det udtryk man vil opnå.

NORNE® MACRAMÉREB

Hos norne® får vi produceret vores eget professionelle macraméreb. Det er vigtigt for os at vores produkter fremstår ordentligt og er lavet af gode materialer. Vi vil også gerne være sikre på, hvad vores macraméreb er lavet af. norne® Macramé er macraméreb i den bedste kvalitet produceret af 100% ren bomuld. Vores norne® macramé ØKO serie er det eneste macraméreb i Europa, som vi kender til, der produceres af 100% økologisk bomuld.

Vi sælger vores egen specialproducerede serie af højkvalitets macraméreb under mærket norne® i hele EU.

Vi mener selv at det er den bedste kvalitet af macraméreb, der kan købes i Europa.

Som privat macramé entusiast, kan du købe vores højkvalitets macraméreb i enkelte ruller på webshoppen. 

Da vi selv får produceret vores macraméreb, er der også mulighed for at sende os ønsker til udvidelse af sortimentet, hvis der er en særlig type, diameter elle farve, som du synes vi også burde kunne levere i fremtiden.

norne® macramé er flere serier af macraméreb med forskellige egenskaber

norne® macramé soft 3
Et treslået macraméreb lavet af 100% bomuld i en ekstra blød kvalitet
norne® macramé ØKO 3
Et treslået macraméreb lavet af 100% økologisk bomuld. Det er lidt stivere og har et lidt mere råt look end norne® macramé soft 3

norne® macramé ØKO soft 1
En serie af etslået macraméreb lavet af 100% økologisk bomuld i en ekstra blød kvalitet. 

norne® recycle 3 & 1
En serie af reb lavet i 100% genbrugt bomuld. Produceret i Europe og fås i et udvalg af størrelser og farver.

Macraméreb engros eller storkøb

Er du interesseret i at købe norne® macraméreb engros til produktion, skoler, kurser eller videresalg, kan dette også lade sig gøre efter aftale.

Vi tager imod EAN betalinger.

Se mere om Engros og storkøb her.

For aftaler om engrossalg kan du kontakte os på hej@norne.dk.

Indkøbskurv