SHIPPING – FRAGT OG FORSENDELSE

FORSENDELSER I DANMARK

Alle pakker bestilt inden 12.00 på hverdage afsendes samme dag.

Du vælger selv leveringsmetode, når du går til kassen i webshoppen.

Vi sender som udgangspunkt alle varer med DAO hjemmelevering eller med DAO/GLS til din nærmeste pakkeshop, hvis du foretrækker det. Bor du i et område, hvor BURD leverer, har du også mulighed for at vælge levering med BURD.

DAO har en leveringstid på 1-4 dage. Som regel vil du have din pakke med DAO allerede dagen efter at den er afsendt. DAO leverer pakker alle årets dage – også søn- og helligdage. 

BURD kan ofte allerede levere pakken samme aften, som den er afsendt.

Prisen for forsendelse er altid 39 kr ved forsendelse med DAO eller BURD i Danmark. Fragten er gratis, hvis du køber for mere end 995 kr. på en gang.  

Når din pakke er på vej modtager du et trackingnummer på din e-mailadresse, og derefter kan du selv følge pakken. Det hænder at pakker bliver forsinkede hos pakkeleverandøren. Skulle det ske, skal du selv kontakte pakkefirmaet. Hvis pakkefirmaet ikke kan hjælpe dig, eller du ikke føler at du bliver ordentligt behandlet, skal du kontakte norne® HER.  

Vi kan ikke tilbyde valgfri pakkeshop (endnu), så hvis du selv vil bestemme præcis hvor pakken skal leveres, anbefaler jeg at du vælger hjemmelevering. Så kommer pakken direkte til dig.

FORSENDELSER TIL UDLANDET

Skal vi sende til udlandet, Grønland eller Færøerne, er prisen på fragt højere. Det er derfor nødvendigt at kontakte os på hej@norne.dk for at aftale forsendelse. 

DIGITALE PRODUKTER

Digitale produkter levereres til din e-mailadresse, og der er naturligvis ikke forsendelsesomkostninger på dem.

EMBALLAGE ♻︎

Vi værner om miljøet. Derfor har vi valgt, at genbruge emballage.

Det kan betyde, at du som kunde ikke får din vare i en helt ny og perfekt forsendelseskasse, men derimod i én som tidligere har været brugt, og derfor kan have småskrammer, fejl eller tekst fra et andet produkt. Det samme gælder evt. kassefyld og pakkemateriale.

Det har dog ingen betydning for kvaliteten af de varer du modtager, da dette udelukkende omhandler den kasse, vi afsender varerne i. 

Vi sikrer selvfølgelig at kassen er i forsvarlig stand til at kunne passe godt på dine varer.

Vores øvrige emballage er som udgangspunkt lavet af genbrugspapir

– eller som minimum af papir og pap som kan genbruges.

Vi forsøger at undgå plastikmaterialer, men hvor de alligevel er der, bør de også kunne sendes til genbrug.

Vi håber at du også vil genbruge den emballage, som vi sender til dig. Om ikke andet, sørge for at sortere det og sende det videre til en genbrugsplads. 

Det er godt for miljøet ❀

Scroll til toppen