norne® recycle (genbrugsbomuld)

norne® recycle 3 er et billigt macramé reb lavet af genbrugs-bomuld og produceret i EU. Rebet er spundet meget hårdt, og holder derfor formen godt. Det er treslået reb, som egner sig særligt godt til tidens populære trends: plantehægnere og vægtæpper. Billigt macramé snor – eller macramé garn – lavet i 100% genbrugt bomuld. Billig knyttesnor til dit næste hobby projekt.

Hvis du er på udkig efter billigt macraméreb, er du kommet til det rette sted. Hos os finder du et bredt udvalg af billigt macraméreb i forskellige farver, materialer og tykkelser. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren macramé-entusiast, vil du kunne finde det rette reb til dine projekter.

Vores macraméreb er af høj kvalitet og let at arbejde med, hvilket betyder, at du kan fokusere på at skabe smukke mønstre og designs uden at skulle bekymre dig om materialet. Vi har også konkurrencedygtige priser, der gør det nemt for dig at få det macraméreb, du har brug for, uden at overskride dit budget.

Uanset om du ønsker at lave plantehængere, vægtæpper eller noget helt andet, har vi det macramégarn, du har brug for til at skabe noget smukt og unikt. Så tag et kig på vores store udvalg af billigt macramésnor og start med at udforske den vidunderlige verden af macramé.

Viser alle 13 resultater

 • Tilbud! Udsolgt
  Læs mere

  norne® recycle 3 (2,5mm) Coffee

  Original price was: 137,00 kr..Current price is: 99,00 kr..
 • Tilbud! 100 meter norne® macramenorne® macrame mega rulle
  Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

  1000 meter Norne macramé recycle – Mega ruller

  1.395,00 kr.1.895,00 kr.
Indkøbskurv